Artikelen over:

Bomen als cadeau geven

Schenk een boom als cadeau

Ben jij ook vaak op zoek naar een origineel cadeau? GroeiGroen biedt je de unieke mogelijkheid om een boom te schenken aan een geliefde. Met dit bijzondere geschenk draag je niet alleen bij aan de strijd tegen klimaatverandering, maar geef je ook een financiële opbrengst cadeau. Een cadeau dat blijft groeien en rendement oplevert!

Waarom een boom schenken?

Een boom cadeau doen via GroeiGroen is meer dan alleen een symbolisch gebaar. Het biedt zowel ecologische als financiële voordelen:

Duurzaam cadeau: Elke geschonken boom helpt bij de vermindering van CO2-uitstoot en draagt bij aan een groenere planeet.

Financiële opbrengst: De ontvanger van jouw cadeau profiteert van een geschatte financiële opbrengst van bijna € 149 per boom.

Langdurige impact: Dit cadeau blijft groeien en bijdragen aan het milieu, terwijl het ook financiële voordelen blijft opleveren.

Hoe werkt het?

Het proces om een boom als cadeau te schenken is eenvoudig en transparant:

1. Bestel 10 bomen: Bij een minimale bestelling van 10 bomen ontvang je 10 cadeaukaarten. Elke boom heeft een waarde van € 100.

2. Ontvang jouw cadeaukaarten: Deze kaarten zijn specifiek genummerd en gekoppeld aan een unieke boom. De bomen staan aanvankelijk op jouw naam en genereren opbrengsten zolang ze op jouw naam staan.

3. Deel de cadeaukaarten uit: Geef de genummerde cadeaukaarten aan jouw geliefden. Elke kaart vertegenwoordigt een specifieke boom.

4. Overdracht van eigendom: Na overhandiging van de cadeaubon geef jij of de ontvanger de gegevens door op wie de boom officieel geregistreerd moet worden.

De voordelen van een boom cadeau doen

Origineel en betekenisvol: Een boom cadeau geven is een uniek en betekenisvol geschenk dat blijft geven.

Eenvoudig en flexibel: Het proces is eenvoudig, en je hebt de flexibiliteit om te beslissen wanneer en aan wie je de bomen schenkt.

Ecologisch verantwoord: Je draagt bij aan het milieu en helpt bij de strijd tegen klimaatverandering.

Schenk een boom, maak een verschil

Bij GroeiGroen geloven we in de kracht van samenwerkende individuen om een positieve impact te maken op het klimaat. Door een boom te schenken, geef je een cadeau dat blijft groeien en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}