Artikelen over:

Wie zit er achter GroeiGroen?

GroeiGroen, de handelsnaam van Clearworld, is opgericht door Ruben Moreel. Met een sterke passie voor duurzaamheid en een innovatieve benadering van financiële opbrengsten, heeft Ruben een businessmodel ontwikkeld dat de kloof tussen milieuverantwoordelijkheid en winstgevendheid overbrugt. In dit artikel stellen we Ruben en het team achter GroeiGroen aan u voor en delen we ons ambitieuze plan voor de toekomst.

Het team achter GroeiGroen

Naast Ruben bestaat het team van GroeiGroen uit een groep gedreven professionals met diverse achtergronden, waaronder landbouwkunde, milieuwetenschappen, en financiële analyse. Elk teamlid brengt unieke expertise en passie mee, waardoor GroeiGroen een solide en betrouwbare partner is voor duurzame investeringen. Samen werken we aan de missie om een positieve impact op het klimaat te maken, terwijl we financieel rendement bieden aan onze investeerders.

Ons plan: Jaarlijks 100.000 bomen planten

Het ambitieuze plan van GroeiGroen is om elk jaar minstens 100.000 bomen te planten op verschillende gronden. Dit doel is niet alleen een belangrijke stap richting het bestrijden van klimaatverandering, maar ook een manier om duurzame economische groei te bevorderen. Dankzij de verkoop van bomen en onze innovatieve benadering kunnen we deze doelstelling realiseren en tegelijkertijd aantrekkelijke rendementen bieden aan onze investeerders.

Hoe bereiken we dit doel?

1. Strategische aankoop van grond: We selecteren zorgvuldig landbouwgrond die geschikt is voor het planten van snelgroeiende bomen zoals de Paulownia. Deze gronden worden eigendom van Clearworld, wat de veiligheid van uw investering waarborgt.

2. Verkoop van bomen: Door bomen te verkopen aan investeerders, genereren we de benodigde middelen om de aanplant en het onderhoud van de bomen te financieren. Investeerders profiteren van gegarandeerde opbrengsten en terugbetaalgarantie.

3. CO2-certificaten en houtverkoop: De bomen die we planten, absorberen CO2 en produceren hout, wat waardevolle bronnen van inkomsten zijn. Deze opbrengsten stellen ons in staat om onze investeerders een stabiel rendement te bieden.

4. Innovatieve technologieën: We maken gebruik van geavanceerde technologieën en methoden om de groei van de bomen te monitoren en optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat we onze ecologische en economische doelstellingen efficiënt kunnen bereiken.

Waarom kiezen voor GroeiGroen?

GroeiGroen biedt een unieke kans om te investeren in een duurzaam project dat zowel het milieu als uw financiële toekomst ten goede komt. Met een solide businessmodel, een toegewijd team, en een duidelijk plan voor groei, zijn we vastbesloten om een positieve impact te maken. Door te investeren in GroeiGroen, draagt u bij aan het planten van duizenden bomen, helpt u de klimaatverandering te bestrijden en profiteert u van aantrekkelijke financiële opbrengsten.

Conclusie

GroeiGroen, onder leiding van Ruben Moreel en een team van gepassioneerde professionals, heeft een innovatief businessmodel ontwikkeld dat duurzaamheid en financiële winst combineert. Ons doel om jaarlijks 100.000 bomen te planten is ambitieus, maar met uw steun en investering kunnen we dit bereiken. Sluit u aan bij GroeiGroen en maak deel uit van een beweging die een verschil maakt voor zowel het milieu als uw financiële toekomst.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}