Artikelen over:

Is GroeiGroen een overheidsinitiatief?

Vaak ontstaat er verwarring rond de status van duurzaamheidsprojecten zoals die van ons bij GroeiGroen. Wij willen graag duidelijk maken dat GroeiGroen géén overheidsinitiatief is. Als private onderneming zetten wij ons vol overgave in om een substantiële bijdrage te leveren aan de klimaatdoelstellingen die door Vlaanderen en de internationale gemeenschap zijn vastgesteld.

Privé-initiatief met een Publieke Bijdrage

GroeiGroen is ontstaan uit een passie voor natuur en een verlangen om positieve milieuverandering teweeg te brengen. We opereren onafhankelijk van de overheid, hoewel we dezelfde doelstellingen nastreven: het substantieel verminderen van CO2-uitstoot en het bevorderen van een duurzamere leefomgeving. Onze projecten, zoals de aanplant en groei van de snelgroeiende Pauwlonia-bomen, leveren een directe bijdrage aan deze doelen door het verbeteren van de luchtkwaliteit en het bieden van een hernieuwbare bron die zowel ecologisch als economisch waardevol is.

Onafhankelijk en Onpartijdig

Hoewel we de doelstellingen van de overheid ondersteunen, onderhouden we geen banden met politieke partijen of overheidsinstellingen wat betreft ons management en besluitvormingsprocessen. Dit stelt ons in staat om flexibel en dynamisch te opereren, gericht op innovatie en efficiëntie.

Samen Sterker

Door als privé-initiatief te opereren, kunnen we snel schakelen en innovatieve oplossingen implementeren die zowel commercieel aantrekkelijk zijn als milieuvriendelijk. Wij geloven dat particuliere initiatieven zoals GroeiGroen een essentiële rol spelen in de transitie naar een duurzamere toekomst. Door samen te werken met gelijkgestemde partners, investeerders en de gemeenschap, streven we naar een groenere wereld, één boom tegelijk.

Bij GroeiGroen zijn we trots op wat we doen en hoe we het doen: als een onafhankelijk privé-initiatief dat een concrete bijdrage levert aan een beter milieu. Wij nodigen iedereen uit om meer te leren over onze projecten en hoe ook u kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}