Artikelen over:

Wat als mijn boom sterft?

Een veelvoorkomende zorg bij investeringen in bomen is wat er gebeurt als een boom sterft. Bij GroeiGroen begrijpen we deze zorgen en hebben we maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw investering veilig blijft, zelfs als een boom sterft. In dit artikel leggen we uit hoe we omgaan met het risico van boomsterfte en wat dit betekent voor uw investering.

De overeenkomst blijft intact

Als uw boom sterft, blijft de overeenkomst tussen u en GroeiGroen onverminderd van kracht. Dit betekent dat uw rechten en voordelen, zoals beschreven in de oorspronkelijke overeenkomst, behouden blijven. U hoeft zich geen zorgen te maken over financiële verliezen als gevolg van boomsterfte.

GroeiGroen draagt het risico

Het risico van boomsterfte wordt volledig door GroeiGroen gedragen, niet door de koper. Dit is een belangrijke zekerheid die we bieden om uw investering te beschermen. We begrijpen dat natuurkrachten onvoorspelbaar zijn en hebben daarom een systeem opgezet om dit risico intern op te vangen.

Uitbetalingen blijven doorgaan

Zelfs als een boom sterft, blijft GroeiGroen de afgesproken uitbetalingen doen. Uw jaarlijkse opbrengsten en eventuele terugbetalingsgaranties blijven ongewijzigd. Dit betekent dat u nog steeds kunt rekenen op de jaarlijkse opbrengst van 7% en de 200% terugbetalingsgarantie aan het einde van de investeringsperiode.

Hoe beheren we het risico van boomsterfte?

1. Diverse aanplantingen: We planten een grote variëteit aan bomen op verschillende locaties om het risico te spreiden. Dit helpt om de impact van eventuele boomsterfte te minimaliseren.

2. Professioneel onderhoud: Onze bomen worden regelmatig onderhouden door professionele bosbouwers om hun gezondheid en groei te optimaliseren. Dit vermindert de kans op ziektes en sterfte.

3. Monitoring en verzorging: We voeren regelmatige inspecties uit om de conditie van de bomen te controleren en tijdig in te grijpen bij eventuele problemen.

Uw investering is beschermd

Het is belangrijk voor ons dat u zich veilig en beschermd voelt bij uw investering in GroeiGroen. Daarom nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van onze bomen te waarborgen en de impact van boomsterfte te minimaliseren. Maar zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat een boom sterft, blijft uw investering intact en blijven de uitbetalingen doorgaan zoals afgesproken.

Conclusie

Bij GroeiGroen zorgen we ervoor dat uw investering beschermd is, zelfs als een boom sterft. De overeenkomst blijft van kracht en de afgesproken uitbetalingen blijven doorgaan. Het risico van boomsterfte wordt volledig door GroeiGroen gedragen, zodat u met een gerust hart kunt investeren in een groenere toekomst.

Heeft u nog vragen over de risico’s van boomsterfte of wilt u meer informatie over onze projecten? Neem gerust contact met ons op via info@groeigroen.be. We staan klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om samen bij te dragen aan een duurzamere wereld.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}