Artikelen over:

Manieren van bomen aankopen bij GroeiGroen

Bij GroeiGroen geloven we in de kracht van bomen om zowel een positieve impact op het klimaat te maken als financieel rendement te bieden. We maken het gemakkelijk voor investeerders om deel te nemen aan onze projecten door verschillende manieren van bomen aankopen aan te bieden. Of u nu een eenmalige investering wilt doen of een maandelijkse aankoop overweegt, wij hebben opties die bij uw financiële planning passen.

Eenmalige aankoop: start met 10 bomen

De meest directe manier om te investeren bij GroeiGroen is door een eenmalige aankoop van bomen te doen. Ons minimumaankoopbedrag is 10 bomen, wat overeenkomt met een investering van € 1.000 in onze standaardprojecten. Deze investering stelt u in staat om direct te profiteren van de opbrengsten van de CO2-certificaten en de uiteindelijke houtverkoop, terwijl u bijdraagt aan een beter milieu. Door deze eenmalige aankoop krijgt u een duidelijk overzicht van uw investering en de verwachte rendementen.

Maandelijkse aankoop: bouw uw bos gestaag op

Als u liever uw investering spreidt, kunt u ervoor kiezen om maandelijks een boom te kopen. Deze optie vereist een minimale startcommitment van € 1.000, wat overeenkomt met de aanschaf van 10 bomen. Na deze initiële investering kunt u elke maand één of meer bomen kopen. Deze flexibele optie maakt het mogelijk om uw investering gestaag op te bouwen zonder een grote eenmalige uitgave. Dit model is ideaal voor investeerders die hun financiële middelen willen spreiden en geleidelijk hun aandeel in de projecten van GroeiGroen willen vergroten.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}