Wordt ambassadeur.

Bij GroeiGroen geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde passie voor het klimaat. We nodigen jou uit om onze boodschap te verspreiden en deel te worden van onze gemeenschap als ambassadeur. Samen kunnen we een grotere impact maken op het milieu en zorgen voor een groenere toekomst.

Waarom ambassadeur worden?

Als ambassadeur van GroeiGroen speel je een essentiële rol in onze missie om duurzaamheid te bevorderen en klimaatverandering tegen te gaan. Hier zijn enkele van de exclusieve voordelen die je als ambassadeur ontvangt:

1. Toegang tot exclusieve events

Als ambassadeur krijg je toegang tot exclusieve evenementen waar je kunt netwerken met andere klimaatbewuste individuen en experts. Deze events bieden waardevolle inzichten en updates over onze projecten en de bredere impact van onze inspanningen.

2. Meer updates rond onze progressie

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en successen van GroeiGroen. Als ambassadeur ontvang je uitgebreide en regelmatige updates over onze projecten, zodat je altijd de meest actuele informatie hebt om te delen.

3. Vermelding op onze social media

We zetten onze ambassadeurs graag in de spotlight! Je wordt opgenomen in onze social media posts, wat het voor jou gemakkelijk maakt om onze boodschap te delen met je eigen netwerk. Samen kunnen we een bredere gemeenschap bereiken en meer mensen betrekken bij onze missie.

4. Toegang tot ons referral programma

Maak gebruik van ons exclusieve referral programma. Voor elke nieuwe klant die je aanbrengt, kun je ervoor kiezen om een boom te schenken aan een geliefde of zelf te houden. Dit programma biedt een geweldige manier om direct bij te dragen aan onze projecten en anderen te betrekken bij onze groene missie.

Hoe word je ambassadeur?

1. Aanmelden: Vul het aanmeldingsformulier in op onze website of stuur een mail naar info@groeigroen.be

2. Introductie: Na aanmelding ontvang je een welkomstpakket met alle informatie die je nodig hebt om als ambassadeur aan de slag te gaan.

3. Deel en inspireer: Gebruik de tools en materialen die we je geven om onze boodschap te verspreiden en anderen te inspireren om deel te nemen aan onze missie.

Doe mee en maak een verschil

We zijn op zoek naar mensen die net zo gepassioneerd zijn over het klimaat als wij. Als jij je geroepen voelt om een verschil te maken en anderen te inspireren, dan is het ambassadeursprogramma van GroeiGroen perfect voor jou. Samen kunnen we de wereld groener en duurzamer maken.

Meld je aan als ambassadeur

Email

info@groeigroen.be

Telefoon

+32 9 396 42 48